Hôtel Eggers

Hôtel Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell som fortfarande är i drift – en sann historia sedan 1859. Vi erbjuder 69 vackra rum, alla i olika stilar som gemensamt speglar en svunnen tid. Hotellet rymmer sex ljusa konferenslokaler som är ombonade och skapar trivsel för goda möten. Vår restaurang och bar är som hämtad från sekelskiftets Paris.

Hôtel Eggers är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.

Eggers restaurang & bar är välkänd och har varit så sedan 1800-talet. Vi serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Miljön är inspirerad av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då de använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum.

Om tjänsten

Vi söker extrapersonal till vårt härliga restaurangteam! Vårt mål är att vara den givna restaurangen för att äta en bättre middag eller fira ett festligt tillfälle i en unik miljö, såväl som att slinka in på vår bar & bistro som välkomnar gäster sju dagar i veckan.  

På Eggers restaurang & bar arbetar vi alla tillsammans mot målet att ge våra gäster bästa möjliga service och överträffa gästens förväntningar – därför är passion och engagemang väldigt viktiga beståndsdelar för oss. Med fokus på gemenskap, trivsel och arbetsglädje tror vi att vi tillsammans kan nå oanade höjder. 

Arbetstiderna är varierande då vi har öppet från frukost - sent , måndag - lördag

Ansökningarna hanteras löpande. Välkommen med din ansökan!

Om dig

Du har minst ett års erfarenhet av bar-/serveringsjobb/café och älskar att få människor att känna sig välkomna och sedda. Som person ser vi att du besitter ett stort engagemang och en vilja att vara med och utveckla vår verksamhet. Att du är noggrann, flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo är en förutsättning.

Förmåner

Som anställd på Hôtel Eggers får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag och rabatter. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse/Snarast
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/31
Kontakt
  • Hedda Blomqvist, 0313334440
Publicerat 2023-02-24

Tillbaka till lediga jobb