Så roligt att du är intresserad av att arbeta med oss!

Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor som älskar bra service. Kolla gärna om det finns någon ledig tjänst nu som passar dig - eller så är du varmt välkommen att skicka in intresseanmälan med CV och personligt brev så kontaktar vi dig om en passande tjänst dyker upp.

Om oss

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa. Här blandas stämningsfull sekelskiftesatmosfär med tusenåriga influenser från österlandet. Vi har totalt 178 hotellrum varav 66 av dessa är Boutique-rum, alla inredda med en unik touch och med individuell inredning. Vi har även 20 konferenslokaler, en egen hörsal och en magnifik festvåning. Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten. 

Förmåner

Som anställd på Varbergs Stadshotell & Asia Spa får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter och tillgång till gym och spa i mån av plats. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

LOTUS HOTEL GROUP – Varbergs Stadshotell & Asia Spa ingår i Lotus Hotel Group, där även Arken Hotel & Art Garden Spa, Eggers Hôtel & Restaurant och Billingehus ingår. Gemensamt för alla hotellen är en strävan att utveckla, förnya och anpassa sig till dagens krav och förväntningar inom branschen. Detta tillsammans med ett stort engagemang för omvärlden både idag och för kommande generationer.

Jaa linkki


Lähetä työhakemus

Takaisin avoimiin työpaikkoihin