Så roligt att du är intresserad av att arbeta med oss!

Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor som älskar bra service. Skicka in en intresseanmälan så finns du i vårt register den dagen vi är i behov av just din kompetens. Välkommen att skicka in ditt cv tillsammans med ett personligt brev så kontaktar vi dig om en passande tjänst dyker upp. 

Om oss

Hôtel Eggers är ett av Sveriges äldsta hotell som fortfarande är i drift – en sann historia sedan 1859. Vi erbjuder 69 vackra rum, alla i olika stilar som gemensamt speglar en svunnen tid. Hotellet rymmer sex ljusa konferenslokaler som är ombonade och skapar trivsel för goda möten. Vår restaurang och bar är som hämtad från sekelskiftets Paris. Hôtel Eggers är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten.

Förmåner

Som anställd på Hôtel Eggers får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag och rabatter. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

LOTUS HOTEL GROUP – Hôtel Eggers ingår i Lotus Hotel Group, där även Arken Hotel & Art Garden Spa, Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Billingehus ingår. Gemensamt för alla tre hotellen är en strävan att utveckla, förnya och anpassa sig till dagens krav och förväntningar inom branschen. Detta tillsammans med ett stort engagemang för omvärlden både idag och för kommande generationer.

Jaa linkki


Lähetä työhakemus

Takaisin avoimiin työpaikkoihin