Välkommen att bli en del av oss!

Billingehus erbjuder en variation av tjänster inom hotell, upplevelse, mat & dryck, wellness, möten, event, hälsa och aktiviteter. Du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse genom en spontanansökan.

Billingehus exteriör

Om oss

Billingehus är destinationen med själ och hjärta som rymmer hela livet i ett hus. Den ikoniska hotelldestinationen har balanserat på berget Billingens brant sedan 1970 och genomgår just nu en spännande utveckling till att bli en plats väl värd att ta omvägar för.

Billingehus rymmer en mängd upplevelser för såväl nya som gamla vänner, lokalbor och långväga resande. Genom flera barer, restauranger, rum för möten, bad, bastur och återhämtning skapar vi en fristad för rekreation, oförglömliga nöjen och spännande aktiviteter. Utanför knuten väntar ett berg av upplevelser året runt, med bland annat längdskidåkning, cykling och vandring.

En del av hotellfamiljen Lotus Hotel Group

Billingehus är en del av Lotus Hotel Group, en hotellfamilj där vi skapar fantastiska upplevelser för våra gäster. Våra hotell bjuder på fyra unika destinationer – Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa & Hôtel Eggers – men gemensamt är vår passion. Vi brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga och att få gästen att längta till nästa gång.

Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. Här finner du miljöer för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten – platser där vardagen alltid känns avlägsen.

Genom vårt eget gästserviceprogram Proud with Passion, arbetar vi med passion och yrkesstolthet för att tillsammans leverera bästa kvalité. Vi är även stolta över att vi inspirerar, tar ansvar och aktivt bidrar till ett hållbart och bättre samhälle. Bland annat genom att årligen utmana oss själva med ökade hållbarhetskrav, Svanen-märkningar och egna vindkraftsverk.

Förmåner

Som anställd på Billingehus får du en rad förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade hotell, restaurang- och spaupplevelser och fri tillgång till våra fantastiska gym och spa i mån av plats. Du blir en del av en inkluderande arbetsplats och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Läs mer om Proud with Passion

Läs mer om oss

Jaa linkki


Lähetä työhakemus

Takaisin avoimiin työpaikkoihin